Zakelijk- en Familiedrukwerk

 

Voor al uw druk- en printwerk kunt u bij Van Geffen Druk terecht! Denk daarbij bijvoorbeeld aan familiedrukwerk, zoals geboortekaartjes, gelegenheids-kaarten en trouwkaarten, aan zakelijk drukwerk, zoals briefpapier, visitekaartjes en enveloppen.

 

Heeft uw vereniging drukwerk nodig, zoals programmaboekjes of uitnodigingen ter gelegenheid van bijvoorbeeld het 50-jarig bestaan, wij voeren uw opdracht perfect en snel uit. En wat dacht u van een leuke kalender met uw eigen vakantiefotos erop. Van Geffen Druk is op elk grafisch gebied uw partner. 

 

Maar ook voor een ontwerp van een nieuw logo of een nieuwe huisstijl bent u  aan het juiste adres! Wij denken graag met u mee en geven advies waar nodig is. Dus niet alleen op druk- en printgebied, maar ook tijdens het voortraject. Daar ligt de basis van een goed eindproduct. Van Geffen Druk heeft dan ook service hoog in het vaandel staan.

 

Voor de startende ondernemer is drukwerk van groot belang. Van Geffen Druk denkt mee hoe zo efficient mogelijk de eerste stappen kunnen worden gezet in de zakelijke markt, door eerst met een kleine investering in drukwerk het maximale rendement te behalen. Informeer vrijbljvend naar de vele mogelijkheden bij ons. Ook voor een offerteaanvraag kunt u ons bellen of mailen.

 

Van Geffen Druk heeft ook een uitgebreide collectie met voorbeeldkaartjes van geboortekaartjes, trouwkaarten en gelegenheidskaarten. De collectieboeken liggen ter inzage of u kunt deze meenemen om thuis uw favoriete kaartje uit te zoeken.

 

 

 

 

 

Van Geffen Druk

 

Schoolhuisweg 23

 

5466 PG Eerde-Veghel

 

 06 - 522 800 47

 

info@vangeffendruk.nl

 

www.vangeffendruk.nl

 

KvK 17181683